Bademuligheder på ferien

Bademuligheder på ferienFor mange betyder det rigtig meget, stadig at kunne holde en god hygiejne når man er på ferie, dette viser en undersøgelse fra rejseportalen www.bravofly.dk. Dette er ikke altid lirejserogbadge let, da der ikke altid er samme badefaciliteter som man har derhjemme. Vi komemr her med nogle gode råd til hvordan du kan holde dig ren, selvom du er på ferie eller ude og campe.

Til at starte med kan du sørge for at have massere rent tøj med, så du ikke konstant går i det samme lugtende tøj. Dernæst kan det kraftigt anbefales at du bruger en antiperspirant eller en god deodorant, som kan hjælpe dig af med en eventuel svedlugt.

For at bliver ren kan du vælge at hoppe en tur i havet hvis det er i nærheden, hoppe i en pool eller meget simpelt bare tage dig et bad. Du bør efter du har været i bad påfører dig rent tøj og selvfølgelig bruge den deodorant som vi snakkede om ovenfor.

Har du selv nogle forslag til hvordan man kan holde en god hygiejne på ferien? Skriv eventuelt nogle gode råd og forslag, i kommentar feltet nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *